marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU negociază cu Elizalde!

Oltenii urmăresc întărirea flancului stâng al defensivei, fapt care naște speculații cu privire la viitorul lui Bancu în Bănie.

Presa italiană a anunțat că CSU negociază cu Pescara pentru achiziționarea fundașului de bandă stângă Edgar Elizalde.
„Viitorul fundașului Edgar Elizalde ar putea fi în continuare la Juve Stabia, unde a jucat în ultima parte a sezonului, acumulând 14 prezențe. De fapt, clubul din Campania lucrează pentru a reînnoi împrumutul jucătorului născut în anul 2000, de la echipa care îl deţine, Pescara, dar va trebui să se lupte cu un rival străin, este vorba de Universitatea Craiova”, anunţă tuttomercatoweb, citând Il Messaggero.
Elizalde are 21 de ani, este cotat pe transfermarkt la 400.000 de euro, iar în sezonul trecut el a evoluat în Serie C, la Juve Stabia, formație care ar dori să-i prelungească împrumutul de la Pescara. Tânărul fotbalist poate juca pe poziția de fundaș stânga într-un sistem cu 4 apărători, dar și extremă într-o formație 3-4-3.
Mutarea pe care o pregătește Rotaru naște semne de întrebare cu privire la Nicușor Bancu, dacă va mai continua sau nu în Bănie. De altfel, cu un an în urmă, căpitanul oltenilor declara că patronul i-a promis că-l lasă să plece gratis de la echipă, dacă va avea o ofertă salarială tentantă.
„Domnul Rotaru mi-a promis că-mi dă drumul, indiferent câţi bani ia în schimb, dacă primesc o ofertă tentantă financiar pentru mine”, spunea Bancu la Oltenia TV în mai 2020.

Politica