Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Investiție de 100.000 de lei în echipa de fotbal Flacăra Horezu

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a mers la Horezu unde, alături de primarul Nicolae Sărdărescu, a semnat contractul de parteneriat, prin care au fost alocată suma de 100.000 lei echipei locale de fotbal.

„În ultima ședință de CJ Vâlcea, am alocat bani pentru susținerea sportului de performanță, atât pentru handbal, cât și pentru fotbal.  Anul trecut a fost unul dificil și, chiar dacă alocările bugetare au fost mai reduse, am găsit resurse financiare pentru a susține în continuare sportul vâlcean”, a spus Constantin Rădulescu.

În urmă cu trei ani, Flacăra Horezu a reușit performanța de a promova în liga a 3-a, iar președintele Consiliului Județean Vâlcea promite că autoritățile județene vor rămâne alături de echipa de fotbal din localitate.

„Noi, CJ Vâlcea, le-am fost alături încă de la început, și ne bucurăm că, și cu sprijinul nostru, s-a menținut în acest eșalon fotbalistic și a adus bucurie în rândul suporterilor cu fiecare meci câștigat.  Performanța implică și costuri pe măsură și, tocmai de aceea, CJ Vâlcea va rămâne alături de echipa de fotbal din Horezu, așa cum va proceda și în cazul celei din Dăești. Felicitări și mult succes în noul campionat!”, a mai spus Constantin Rădulescu.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.