Marcel Romanescu: „Absolvenții din Târgu Jiu vor fi premiați. Am luat legătura cu directorii”

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a rezolvat problemele legate de regulile impuse de autoritățile centrale, iar absolvenții învățământului gimnazial, liceal și postliceal din orașul pe care îl conduce vor putea fi premiați săptămâna viitoare.

„Absolvenții învățământului gimnazial, liceal și postliceal din Târgu Jiu vor fi premiați în cadrul unor ceremonii organizate, începând de săptămâna viitoare, la Stadionul Municipal. Trebuie menționat faptul că vor fi respectate toate măsurile impuse de legislație în contextul pandemiei”, a transmis primarul.

Edilul din Târgu Jiu susține că deja a luat legătura cu directorii unităților de învățământ și are încredere că lucrurile se vor desfășura fără dificultăți.

„Am luat legătura cu directorii unităților de învățământ, dar și cu reprezentanții instituțiilor care vor monitoriza evenimentele, în așa fel încât să nu existe niciun fel de probleme. Intenția noastră este aceea de a oferi tinerilor absolvenți posibilitatea de a participa la o ceremonie dedicată lor, de a rămâne cu o amintire frumoasă chiar și în aceste perioade dificile, când ne sunt impuse măsuri restrictive. În perioada 2-13 iunie, vor debuta aceste festivități respectând, bineînțeles, condițiile impuse de lege”, a mai spus Marcel Romanescu.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, târgujienii au la dispoziție Sala Sporturilor, acolo unde pot fi mutate evenimentele, păstrând, totodată, numărul de spectatori impus de instituțiile abilitate.

Populare

Recomandări

Prețul lemnului pentru foc, plafonat

Guvernul urmează să adopte miercuri ordonanţa de urgenţă privind...

Virgil Popescu: „Românii cu facturi inexplicabil de mari să nu le plătească”

Ministrul liberal le recomandă românilor care au primit facturi...

S-a redeschis circulația rutieră pe Transalpina

Circulația rutieră pe DN 67C, km 35 – 55,...

200 de lei de la stat pentru cei care vor să-şi schimbe becurile

Programul Rabla ajunge de luna viitoare şi la becuri....