Marcel Romanescu: „Absolvenții din Târgu Jiu vor fi premiați. Am luat legătura cu directorii”

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a rezolvat problemele legate de regulile impuse de autoritățile centrale, iar absolvenții învățământului gimnazial, liceal și postliceal din orașul pe care îl conduce vor putea fi premiați săptămâna viitoare.

„Absolvenții învățământului gimnazial, liceal și postliceal din Târgu Jiu vor fi premiați în cadrul unor ceremonii organizate, începând de săptămâna viitoare, la Stadionul Municipal. Trebuie menționat faptul că vor fi respectate toate măsurile impuse de legislație în contextul pandemiei”, a transmis primarul.

Edilul din Târgu Jiu susține că deja a luat legătura cu directorii unităților de învățământ și are încredere că lucrurile se vor desfășura fără dificultăți.

„Am luat legătura cu directorii unităților de învățământ, dar și cu reprezentanții instituțiilor care vor monitoriza evenimentele, în așa fel încât să nu existe niciun fel de probleme. Intenția noastră este aceea de a oferi tinerilor absolvenți posibilitatea de a participa la o ceremonie dedicată lor, de a rămâne cu o amintire frumoasă chiar și în aceste perioade dificile, când ne sunt impuse măsuri restrictive. În perioada 2-13 iunie, vor debuta aceste festivități respectând, bineînțeles, condițiile impuse de lege”, a mai spus Marcel Romanescu.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, târgujienii au la dispoziție Sala Sporturilor, acolo unde pot fi mutate evenimentele, păstrând, totodată, numărul de spectatori impus de instituțiile abilitate.

Populare

Recomandări

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Mehedinți. Bărbat reținut după ce și-a bătut câinele

Un bărbat de 33 de ani din Drobeta-Turnu Severin,...

Topul celor mai periculoase țări din lume pentru turiști

Departamentul de Stat al SUA a făcut un top...