joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele Consiliului Județean Vâlcea a verificat șantierele din teritoriu

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a verificat șantierele din județ și a rămas impresionat de felul în care se desfășoară lucrările la drumul comunal 112, care duce către CMID Roești.

„Am mers în teritoriu, pentru a verifica șantierele, dar și pentru a fi alături, acolo unde se solicită, de comunitatea locală și de primari. L-am felicitat pe domnul primar Gheorghe Drăghici pentru drumul comunal 112, pe care îl reabilitează cu fonduri obținute prin PNDL-2. Mi-am dorit și eu asfaltarea acestui drum, deoarece duce către CMID Roești, un obiectiv extrem de important pentru tot ceea ce înseamnă Sistemul de Management Integrat al deșeurilor din județul Vâlcea, un proiect pentru realizarea căruia CJ Vâlcea a atras fonduri europene”, a spus Constantin Rădulescu.

Modernizarea drumului este de o complexitate mărită, așa cum susțin autoritățile județene, pentru că în acea zonă nu va fi o „groapă de gunoi”, ci se va construi un Complex de Management Integrat, un depozit ecologic, cu stație de sortare și stație de tratare mecano-biologică a deșeurilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica