Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Parcări noi pentru târgujieni, amenajate în puncte cheie ale municipiului

Publicat

pe

Două parcări amenajate în Târgu Jiu, din zona ROSTRAMO și de pe Narciselor, au atras un val de critici la adresa administrației locale, dar primarul orașului, Marcel Romanescu, a ținut să explice care sunt beneficiile pe care municipiul le are prin existența celor două parcări.
„În ciuda faptului că unii au susținut că ar fi inutile, că nu vor fi folosite și că sunt ineficiente, iată că sunt mereu ocupate. Toate aceste autovehicule ar fi fost parcate în stradă acum, iar Calea București ar fi avut cel puțin o bandă ocupată de tiruri dacă nu ar fi existat aceste două parcări”, susține edilul.

Marcel Romanescu spune că vor mai fi amenajate și alte locuri de parcare, în zone importante ale orașului. Totodată, primarul îi anunță pe târgujieni că urmează ca municipiul să atragă bani europeni, pentru ca în anul 2021 să fie implementate cele mai mari proiecte din Târgu Jiu, cel puțin din ultima perioadă.

„Vor fi amenajate și alte locuri de parcare în puncte cheie ale municipiului Târgu Jiu, în așa fel încât să deservească anumite zone în care se crează aglomerări în trafic.  Nimic nu se face peste noapte. Este nevoie de timp și multă muncă, dar vom lua măsurile necesare pentru a transforma municipiul Târgu Jiu în acel oraș de care să fim, cu toții, mândri. 2021 este anul în care se implementează cele mai mari proiecte din ultimii ani. Zeci de milioane de euro din fonduri europene vin aici și se alătură celorlalte proiecte din fonduri proprii sau de la bugetul de stat, toate menite să modernizeze orașul”, a mai transmis primarul din Târgu Jiu.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.