vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lucrările la drumul ocolitor al municipiului Târgu Jiu, executate într-un ritm slab

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan-Morega, vrea ca toți gorjenii să aibă la dispoziție infrastructură rutieră modernă. Astfel, baza unei astfel de realizări ar fi construirea variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu.
„Gorjenii trebuie să beneficieze de o infrastructură rutieră modernă, la fel ca românii care trăiesc în alte zone ale țării. Una dintre investițiile prioritare în acest domeniu este construirea variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu, care va avea o lungime de aproximativ 20 de kilometri”, a spus prefectul.

Corneliu Răducan-Morega a mers, din nou, pe șantier, pentru a verifica stadiul în care sunt lucrările. Nu de mult, prefectul a tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că lucrările se desfășoară într-un ritm total nesatisfăcător. De această dată a fost observată o mică îmbunătățire, dar nu mulțumitoare.

„Am constatat o mobilizare mai bună a utilajelor și a lucrătorilor, dar, în continuare, se constată un ritm slab de execuție al lucrărilor și este nevoie de o mobilizare serioasă a tuturor factorilor implicați în acest proiect, astfel încât investiția să fie finalizată în termenul stabilit prin contract”, a mai spus prefectul de Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica