vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, motiv de mândrie pentru primarul Romanescu

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu a organizat un eveniment de amploare. Profesorii, elevii și părinții au sărbătorit titlul primit de instituția de învățământ în anul 2020, și anume „Școala Ambasador a Parlamentului European”.
Primarul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost și el prezent la eveniment și spune că a fost o onoare pentru el să participe la sărbătoarea celor implicați. Edilul promite că autoritățile locale vor acorda o atenție deosebită educației și în viitor.
„Ca de fiecare dată, este o bucurie să ne implicăm în activitățile unităților de învățământ din Târgu Jiu. Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” se bucură de recunoaștere la nivel european, fapt dovedit și de titlul primit anul trecut, acela de Școală-Ambasador a Parlamentului European. Educația rămâne un domeniu prioritar la Târgu Jiu și voi continua să mă implic în tot ce înseamnă învățământ la nivelul municipiului. Am îndreptat o bună parte a bugetului local spre investiții, multe dintre acestea vizând unitățile școlare, iar asta tocmai pentru că învățământul târgujian se impune prin performanță, prin programe importante și iată că avem rezultate la nivel internațional. A fost o onoare să particip la evenimentul organizat de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, mai ales din postura de fost elev al acestei prestigioase unități de învățământ și salut cu mândrie implicarea școlilor noastre în asemenea programe. Felicitări elevilor și cadrelor didactice și succes în continuare!”, a scris Marcel Romanescu, pe Facebook.
foto: Facebook/ Marcel Romanescu

Politica