joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. O mamă avertizează părinții din oraș despre un bărbat care ademenește copiii

Update/ Forțele de ordine s-au sesizat din oficiu și îl caută pe bărbat

„Polițiștii din municipiul Slatina efectuează cercetări din oficiu, întrucât nu a fost depusă nicio plângere în acest sens”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii olteni fac cercetări la această oră din cauza unui bărbat din Slatina care ademenește diverși copii, pe care îi întâlnește într-un parc de joacă.

Totul a început de la un mesaj, postat marți-seara de o mămică din oraș, pe un grup de Facebook. Femeia povestește cu disperare că fetița ei de 8 ani, care se juca într-un parc de lângă bloc, a fost chemată de un individ de aproximativ 40 de ani, care a interogat-o și a rugat-o să îl ducă la etajul 2 al blocului, potrivit adevarul.ro.

Întâmplarea a avut loc luni, fetița fiind salvată de sora ei mai mare care a privit întreaga scenă pe fereastră și a venit imediat în întâmpinarea surorii sale. Bărbatul dubios a început să fugă când a văzut că sora cea mare vine să vadă ce se întâmplă.

Fetița a fost întrebată dacă părinții sunt la muncă, dar și la ce școală învață. Aceasta i-a răspuns bărbatului, neștiind despre ce este vorba.

„Mămici din Slatina aveţi mare grija. Nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi la locul de joacă. Ieri la ora 11 fetita mea de 8 ani a fost interogată şi luată de un bărbat cam de 40 ani ,1.60 m cu dinţii de jos foarte urâți. A fost salvată de sora ei care o urmărea pe geam. Poliția nu l-a găsit deşi s-au mişcat repede”, este mesajul postat pe Facebook de mămica din Slatina.

Poliția a fost alerată pe moment, însă bărbatul a reușit să fugă și să se ascundă. Mai mult, probabil pentru că știa că sunt camere de supraveghere în zonă, a purtat glugă și a stat cu spatele, încât să nu fie văzut.

În aceste momente, polițiștii olteni fac verificări, fiind deschis și un dosar penal. Nu a fost depusă nicio plângere în acest sens deocamdată.

„La nivelul Poliţiei Municipiului Slatina au fost demarate verificări în vederea identificării persoanei respective şi stabilirea situaţiei de fapt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Mesajul din mediul online a stârnit groaza în rândul părinților, constatându-se că bărbatul cu pricina nu este la prima abatare. Înainte să aibă loc întâmplarea cu fetița, bărbatul abordase un băiețel cam de aceeași vârstă, însă acesta s-a speriat și a fugit când i-a văzut dantura bărbatului, care nu arată deloc bine.

Revenim cu detalii!

foto: adevarul.ro

Politica