vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident la locul de joacă. O fetiță și-a prins degetele într-o bancă din metal

O fetiță în vârstă de 5 ani şi-a prins degetele într-o bancă din metal, în timp ce se afla într-un parc de joacă din Râmnicu Vâlcea. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a trimis în ajutor două echipaje de la SMURD şi de Descarcerare.

Copila şi-a băgat degeţelele în orificiile de la spătarul unei bănci de metal şi nu a mai putut să şi le scoată. Părinţii nu au reuşit nici ei să o ajute şi au sunat la 112. Salvatorii s-au văzut nevoiţi să taie tabla. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare, notează adevarul.ro.

„Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”General Magheru” al judeţului Vâlcea au intervenit pentru o minoră care şi-a prins două degete într-o bancă confecţionată din metal, într-un parc de joacă de pe strada Republicii, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Au intervenit un echipaj SMURD şi un echipaj Descarcerare cu şase subofiţeri din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea. Un deget a putut fi extras, însă cel de-al doilea a rămas blocat în orificiul băncii. S-a procedat la tăierea băncii şi transportul minorei la spital. S-a reuşit salvarea degetului fetiţei, după ce a fost tăiată tabla în zona in care îşi blocase degetul. Micuţa a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, potrivit sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: adevarul.ro

Politica