vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu victime pe Calea Severinului

Un tânăr de 22 de ani din Coțofenii din față a provocat duminică un accident rutier pe Calea Severinului. În accident a fost implicată și o femeie de 41 de ani din județul Tulcea. Tânărul de 22 de ani împreună cu un alt tânăr de 18 ani, pasager, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, ambii fiind conștienți.
„In cursul acestei zile, Biroul Rutier Craiova a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Severinului.
La fata locului, politistii au identificat un tanar de 22 de ani, din Cotofenii din Fata, care conducea o autoutilitara pe Calea Severinului, acesta intrand in coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 41 de ani, din Chilia Veche, judetul Tulcea.
In urma impactului, autoutilitara s-a rasturnat, iar tanarul de 22 de ani si un pasager de 18 ani au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale, acestia fiind constienti.
In cauza, politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile in vederea clarificarii imprejurarilor in care s-a produs accidentul.”, conform IPJ Dolj.

Politica