sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olteni, sancționați după ce au aruncat moloz și cărămidă pe câmp

Mai mulți olteni au fost amendați, sâmbătă, de comisarii Gărzii de Mediu Olt. Aceștia au fost surprinși când aruncau diferite resturi din construcții pe câmp, în apropierea comunei Celaru.

„În urma unui apel telefonic la <<Numărul cetățeanului>> pus la dispoziție de Primărie pentru sesizarea problemelor din comunitate, inspectorii urbani s-au deplasat la ieșirea din oraș spre comuna Celaru unde au surprins în fapt un grup de cetățeni care aruncau resturi din construcții, moloz și cărămidă, pe terenul domeniului public.

Chemați la fața locului, inspectori ai Gărzii de Mediul din Slatina, au ajuns imediat și au reținut faptele”, informează reprezentanții Primăriei Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai mult, pe lângă sancțiunile aplicate, cei în cauză au suportat și costurile de cântărire a deșeurilor.

„Peste 5000 de lei au avut de achitat, ca amenzi, cetățenii certați cu legea. Ei au fost totodată obligați să achite costul cântăririi gunoiului și să îl transporte la rampa de sortare.

Mulțumim cetățenilor pentru sesizare.

0349/912  şi 0770.307.402 sunt funcționale !

Apelurile şi mesajele dumneavoastră sunt preluate de inspectorii urbani care pot astfel să urmărească și să acționeze pentru rezolvarea lor”, au mai transmis reprezentanții administrației locale caracalene.

Politica