Conecteaza-te cu noi

Actualitate

PSD: Premierul Cîțu ar trebui să își depună demisia în alb

Publicat

pe

Partidul Social Democrat susține că ținta de 10,4 milioane de persoane vaccinate „se transformă treptat într-o misiune imposibilă” și propune ca premierul Florin Cîțu să își depună demisia în alb care să se activeze dacă va rata aceasta țintă.

„Campania de vaccinare se îndreaptă cu pași repezi spre un răsunător eșec! Doar 30% dintre bătrânii și bolnavii cronici au fost vaccinați până în acest moment, iar numărul celor înscriși pe platforma online scade vertiginos, semn că lumea își pierde încrederea”, a transmis PSD, într-o postare pe Facebook.

Încrederea în vaccinare scade, spune PSD, și din cauza certurilor publice dintre premier și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și dintre PNL și USR PLUS.

„Ținta de 10,4 de milioane de persoane imunizate se transformă treptat într-o misiune imposibilă, ceea ce înseamnă o prelungire la nesfârșit a obligațiilor impuse populației. Suferă toată lumea din cauza unor incompetenți! Este numai și numai vina lor! Premierul Cîțu trebuie să își depună demisia în alb care să se activeze dacă va rata ținta de vaccinare, pentru că el este în fruntea acestui Guvern marcat de scandaluri, confuzie și incompetență!, mai susține PSD.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, vineri, că obiectivul guvernului este de a vaccina zece milioane de persoane până la 1 august, precizând că, dacă se atinge acest prag, se poate lua în considerare renunțarea la masca de protecție, scrie g4media.ro

„Obiectivul meu și al Guvernului pe care îl conduc rămâne vaccinarea cât mai rapidă a 10 milioane de români.
Pentru asta avem două ține:
– până la 1 iunie imunizarea a 5 milioane de persoane;
– până la 1 august imunizarea a 10 milioane de persoane.
Când vom atinge pragul de 10 milioane de români vaccinați, putem lua în considerare renunțarea la masca de protecție”, a scris Cîțu pe Facebook.

Continue Reading