vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi gorjeni și-au chemat vecinul la băut și l-au bătut

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Văgiulești, a cerut ajutorul polițiștilor gorjeni după ce a fost bătut de alți doi bărbați din aceeași localitate. Scandalul ar fi pornit în mod spontan, după ce toți trei ar fi consumat alcool.

„Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112, de către un bărbat, de 45 de ani, din comuna Văgiulești, cu privire la faptul că a fost agresat de un bărbat din aceeași localitate. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în seara zilei de 30 martie a.c., bărbatul s-a deplasat la locuinţa unui consătean, unde au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit de către acesta și fiul său, de 22 de ani, din comuna Văgiulești”, informează IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în continuarea cercetărilor efectuate, polițiști au dispus măsura reținerii tânărului pe o perioadă de 20 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica