sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Bătaie de eleve în școala Jiana, anchetată de poliție

Polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți au anchetat ieri, în prezența părinților, două eleve de la școala generală din comuna Jiana care s-au bătut în unitatea de învățământ, cu câteva zile în urmă. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu după ce au văzut imaginile de o violență ieșită din comun pe o rețea de socializare. În filmulețul cu pricina se vedea cum cele două fete se lovesc cu pumnii și picioarele în timp ce colegii de clasă în loc să le despartă, le încurajează să se bată și se amuză pe seama acestui nefericit eveniment.

„În urma apariției, în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini care prezintă un caz de violență, produs într-o unitate de învățământ, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți este abilitat să facă următoarele precizări. Polițiștii orașului Vânju Mare s-au sesizat din oficiu, au identificat persoanele implicate în altercație și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. De asemenea, mâine 22 martie a.c., se va lua legătura cu reprezentanții DGASPC, pentru consiliere psihologică. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment”, a anunțat IPJ Mehedinți.

De asemenea, cele două minore vor fi audiate în prezența părinților. În cauză este vorba despre o elevă de clasa a V-a și o elevă de clasa a VIII-a. Bătaia dintre ele a avut loc în data de 10 martie a acestui an.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica