vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Șef nou la comanda Inspectoratului Județean de Poliție

Gata, se dă milităria jos din pod! Polițiștii care sunt puturoși și trag mâța de coadă vor avea probleme cu el! Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți are, începând de ieri, conducere nouă. La comanda instituției a fost desemnat, din postura de adjunct al inspectoratului, de către I.G.P.R., comisarul-șef Ștefan Raminel Bibu. Bibu a îndeplinit, până acum, funcția de prim adjunct al Inspectoratului, iar în trecut, a fost Șeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul unității județene.

Potrivit site-ului oficial al IPJ Mehedinți în acest moment cele două funcții de adjuncți la comanda instituției sunt neocupate. În acest sens este interesant de urmărit unde va fi dus fostul comandant al IPJ Mehedinți, comisarul șef Mirel Dumitru, cel dat afară din funcție.

Averea militărosului nou comandant Bibu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noul comandant al IPJ Mehedinți, comisarul șef Ștefan Raminel Bibu, este un polițist milităros care cu siguranță va pune șaua pe subalternii care sunt puturoși. Averea lui, potrivit site-ului IPJ Mehedinți, este următoarea: împreună cu soția deține o casă de 130 mp cumpărată în anul 2019 în Drobeta Turnu Severin precum și un apartament de 53 mp cumpărat în anul 2019. Mașini are un VW Golf 6 an fabricație 2012 iar datorii la bancă o grămadă de bani. Este vorba de un credit în valoare de 204.250 de lei contractat în anul 2019 la Banca Transilvania și scadent în anul 2034. Venitul salarial anual al lui Bibu, ca și al celorlalți colegi, este secretizat, ca urmare a unei legi proaste aflate încă în vigoare. Soția acestuia în calitate de salariat la Spitalul Județean din Severin a obținut un venit anual de 34.033 de lei.

Politica