joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Consilier local din Scornicești, prins de ANI în conflict administrativ

Valerică Albăstroiu, consilier din partea PNL în cadrul Consiliului Local Scornicești, a fost depistat de Agenția Națională de Integritate (ANI), după ce a votat un contract de închiriere pentru care exista un interes personal.

Acesta a concesionat peste 20 de hectare de islaz din orașul Scornicești, prin intermediul unei asociații pe care o conduce. Astfel, având în același timp și funcția de membru al Consiliului Local, dar și de președinte al asociației respective, situația lui Valerică Alexandroiu a ajuns în atenția autorităților competente.

,,În perioada exercitării mandatului de Consilier local (2016 – 2020), având un interes personal, a participat în data de 22 februarie 2018 la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local Scornicești în baza căreia a fost atribuit un contract de închiriere a unei suprafețe de teren aflată în domeniul privat al orașului, către asociația în cadrul căreia persoana evaluată deține calitatea de membru și funcția de președinte”, potrivit unui comunicat de presă emis de ANI.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Consilierul a aflat de procedura de evaluare ce urmează a fi întocmită de reprezentanții Agenției Naționale de Integritate și a depus la dosar un punct de vedere, în vederea exercitării dreptului de apărare.

Politica