Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Un elev a fost bătut fără milă într-o clasă din Liceul „Constantin Brâncoveanu” din Horezu

Publicat

pe

Un elev al  Liceului „Constantin Brâncoveanu” din Horezu a fost bătut de un individ de 20 de ani, chiar în incinta unității de învățământ. Agresorul a intrat în liceu după ce a mințit că merge doar la secretariat pentru eliberarea unor acte de studii.

După ce și-a rezolvat treaba, tânărul a plecat în căutarea victimei sale, un licean de 17 ani. Când l-a găsit, acesta l-a luat la bătaie pe elev, într-o sală de curs, sub privirile celorlalți adolescenți.

Agenții din cadrul Poliției orașului Horezu au fost sesizați cu privire la incident: „Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, în fapt, un tânăr de 20 de ani, din Costești, a intrat în interiorul unității școlare prin punctul de control acces, motivând că se deplasează până la secretariatul unității în vederea solicitării eliberării unei diplome de studii, lucru pe care l-a făcut, după care acesta s-a deplasat la o sală de curs unde l-ar fi agresat fizic pe un tânăr de 17 ani, conflictul fiind aplanat de către un cadru didactic al unității școlare”, informează IPJ Vâlcea.

În urma evenimentului, tânărul de 17 ani nu a necesitat îngrijiri medicale. Oamenii legii l-au condus pe tânărul de 20 de ani la sediul poliției, pentru audieri, unde în urma probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, tânărul fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Tânărul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea și a fost prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale.

foto: voceavalcii.ro

Continue Reading