vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO. Proxeneți vâlceni, prinși după ce au racolat 4 tinere prin metoda ,,Loverboy”

Doi bărbați în vârstă de 28, respectiv 36 de ani, din Drăgășani și Râmnicu Vâlcea, ar fi racolat, folosind și metoda ,,Loverboy”, patru tinere, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, pe care le-au obligat la practicarea prostituției, atât pe teritoriul țării, cât și în afara acesteia.

Cei doi indivizi au fost prinși după ce polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Vâlcea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Vâlcea și una în municipiul Craiova.

„Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Vâlcea au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare, pe raza județelor Vâlcea și Dolj, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, trafic de persoane și trafic de droguri de risc”, se arată într-un comunicat DIICOT.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Unul dintre bărbați este bănuit și de trafic și consum de substanțe interzise. De la locuințele persoanelor vizate, au fost ridicate, în vederea confiscării, 8 telefoane mobile, 10 cartele SIM, 2 stick-uri de memorie, 2 grindere, un cântar electronic și mai multe înscrisuri. Cei doi bărbați au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, în vederea audierii și continuării cercetărilor.

Politica