sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Remiza albă cu Clinceni nu a cântărit atât de greu!

Evenimentele s-au succedat cu repeziciune după debutul lui Ouzounidis în Liga 1. Cum e caracterizat grecul de un conațional.

Jucătorii CSU au trăit o veritabilă dramă pentru că nu au putut trece de Clinceni, fapt evidențiat de declarațiile de la finalul meciului în care aceștia păreau vizibil afectați. Însă, având în vedere rezultatele obținute de celelalte două contra-candidate în bătălia pentru titlu, semi-eșecul cu gruparea ilfoveană nu mai pare acum o tragedie.

FCSB e la a treia înfrângere la rând cu 1-0, pierzând în ultimul meci contra celor de la Hermannstadt, grupare care se zbate în subsolul ierarhiei. Dacă mai punem în balanță și faptul că echipa lui Becali a pierdut cu Clinceni, în timp ce gruparea lui Rotaru a scos un punct, tabloul pare și mai favorabil pentru olteni. Mai mult, nici CFR Cluj nu a excelat în această rundă și a remizat alb cu Voluntari. În aceste condiții, oltenii s-au mai apropiat cu o lungime de liderul FCSB.  Pentru CSU Craiova urmează meciul cu Hermannstadt, vineri, 19 februarie, ora 20.30, în etapa 24 din Liga 1, iar partida va fi pe Digisport, Look Sport Plus și Telekom Sport.
La Telekom Sport, fostul atacant al FCSB, Pantelis Kapetanos a declarat cu privire la Ouzounidis: „E un antrenor bun, foarte serios şi face treabă bună, dar problema e că nu ştie foarte bine cum se lucrează acolo în România, cum sunt echipele. La asta va fi problemă, că nu ştie cum va fi situaţia acolo. Nu cunoaşte fotbalul românesc, asta e problema, în rest e un antrenor foarte bun, serios. Zic că dacă va sta mai mult, va face treabă acolo.
Presiunea nu e o problemă pentru el. Şi în Grecia a fost la echipe cu presiune, dar ştiu că la U Craiova are presiune, oraşul are presiune acolo, fotbalul e mai puternic şi asta e frumos pentru el. Dacă ai presiune, poţi fi mai bun ca antrenor şi ca jucător”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica