Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 17 februarie 2021. Leii simt dorința de exprimare, în timp ce Fecioarele au mici probleme în cuplu

Publicat

pe

Berbec

Vă relaxaţi cu partenerul sau cu prietenii buni, de aceea e important să nu veniţi acasă cu probleme de la muncă. Datorită energiei bune pe care o primiţi de la Marte, înţelegeţi mai bine ce se întâmplă cu viaţa amoroasă, dar trebuie să fiţi foarte atent la oamenii intriganți și bârfitori care vor veni în această perioadă retrogradă a planetei de comunicare.

Taur

Planeta voastră, Venus, își combină astăzi energia cu tranzitul Lunii și al lui Marte, iar această mișcare astrală provoacă efecte diverse în viaţa voastră amoroasă şi socială. Dacă vă gândiți la o persoană care a intrat recent în orizontul dvs. sentimental, e bine să ştiţi că o poveste de dragoste sau o prietenie foarte profundă poate apărea între voi. Există, de asemenea, aspecte bune în zona financiară, care vă vor ajuta să vă recuperați investițiile într-un timp mai scurt decât credeați.

Gemeni

Mercur, planeta voastră, merge astăzi retrograd. Veți fi încărcat cu multe responsabilități suplimentare, atât în viaţa de familie, cât și la muncă, iar acest lucru ar putea crea dificultăți cu partenerul dvs. Nu uitați că prezentul este cel care contează acum în viața voastră, aşa că nu vă faceți griji prea multe despre ceea ce s-ar putea întâmpla, însă e bine să fiţi prudent.

Rac

Miercuri este ziua voastră zodiacală, astfel că e timpul să luaţi decizii în ce priveşte viaţa privată. Nu rămâneți acasă când aveți vacanță, există surprize. Dacă sunteți acum liber și căutați un partener, există multe posibilități de a găsi pe cineva cu aceleași valori. Veți găsi ceea ce căutați, fie în dragoste, fie într-un loc de muncă.

Leu

Ştiţi ce să faceţi pentru ca toată lumea să se simtă confortabilă în compania dumneavoastră. Dacă primiţi oaspeţi, veţi fi o gazdă minunată. Relaţia cu cei din familie vă va aduce cele mai mari satisfacţii. În plan financiar, se întrevede oportunitatea unei achiziţii consistente. La muncă, nu vă risipiţi atenţia pe lucruri neînsemnate. Concentraţi-vă pe ce aveţi de făcut, iar buna dispoziţie va contribui la recompensarea eforturilor dumneavoastră.

Fecioară

Fecioarele au parte de o zi în care se aplică vechea povaţă: ce nu poţi face azi, lasă pe mâine. Aşadar, nu insistaţi să vă ocupaţi de proiectele care pot fi amânate. În plan afectiv, ziua poate fi confuză iar cei morocănoşi îşi pot expune latura prietenoasă către dumneavoastră. La muncă, strădania dumneavoastră va fi recompensată. În plan financiar, dacă sunteţi pe cale să încheiaţi o tranzacţie şi aveţi senzaţia că nu ştiţi prea bine ce faceţi, mai bine consultaţi-i pe specialişti.

Balanţă

Nativii vor găsi o cale de a se dovedi utili celorlalţi, într-un fel sau altul. În cupluri, partenerii se vor bucura unul de compania celuilalt. Cei singuri au o zi ideală pentru flirt. La muncă, energiile cereşti s-ar putea materializa sub forma unui contract nou sau a unui angajator temporar, pe seama căruia aţi putea obţine un venit mai bun. Totuşi, n-ar fi rău să începeţi să puneţi nişte bani deoparte, ca nevoile dumneavoastră să stea pe un teren solid atunci când se vor manifesta.

Scorpion

La începutul acestei săptămâni, energia lui Pluto te înconjoară în diferitele aspecte pe care le prezintă de zile întregi, și încă din weekendul trecut alături de Marte. Astăzi este o zi de miercuri plină de diferite activități. Sunteți foarte ocupat cu afacerile personale și această situație poate ocupa timp pe care ar trebui să-l investiți pentru a vă consolida relația. Amintiți-vă că dragostea trebuie cultivată zilnic ca o grădină și că, dacă neglijați detaliile, ați putea avea probleme.

Săgetător

O zi excelentă la nivel sentimental, dar dacă te lași purtat de gelozie sau începi să faci comparații cu o „fostă” persoană din viața ta, nu-ți va merge bine. Bucurați-vă de ceea ce aveți acum. Profitați de acest ciclu planetar pentru a retrăi etapele trecute ale lunilor de miere în care viața voastră intimă se afla în punctul cel mai înalt al senzualității voastre. Se pare că ați atins în sfârșit un obiectiv de lungă durată. Trebuie să vă priviți viitorul cu mult entuziasm și optimism. Se vor produce multe schimbări, dar cu siguranță vor fi pozitive.

Capricorn

Există o schimbare de ultim moment în planul pe care îl ai cu cel pe care îl iubești. Reglați-vă programul astfel încât să nu vă strice întâlnirea cu partenerul. Amintiți-vă că în această zi îl aveți pe conducătorul dvs., Saturn, în tranzit prin semnul dvs. în întoarcerea lungă care are loc la fiecare trei decenii și trebuie să luați orice situație care apare pentru ceea ce este: o experiență. O persoană mai în vârstă te poate ajuta să eviți o confruntare emoțională explozivă.

Vărsător

Ziua de miercuri vă surprinde cu veşti neaşteptate. Veţi agita apele acolo unde mergeţi în calitate de oaspete şi unde veţi întâlni persoane pe care nu le-aţi întâlnit anterior, dar cu care împărtăşiţi interese similare. Se întrevăd începutul unei prietenii intense şi adâncirea unei relaţii amoroase. Energiile astrale din jurul dumneavoastră vă prevestesc succesul în dragoste, dar faceţi ce depinde de dumneavoastră pentru a evita neînţelegerile.

Pești

Vei avea priviri ațintite asupra ta, iar câțiva dintre ei vor observa multe detalii despre persoana ta. Iubirea te transformă zilele astea. Acționați natural, dar în același timp nu vă neglijați imaginea publică care acum necesită o atenție specială. Unii oameni din jurul tău sunt oarecum instabili din punct de vedere emoțional și o promisiune poate fi încălcată. Astăzi este ziua în care îi ceri să ți se recunoască valori.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.