vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elvir Koljic revine pe teren exact la momentul potrivit!

Veste excelentă pentru trupa lui Ouzounidis, care se poate transforma rapid în principala candidată la titlu.

Cu Elvir Koljic în teren CSU Craiova a avut un start entuziasmant de stagiune. Echipa a fost catapultată pe prima poziție a clasamentului de golurile vârfului bosniac, decisive în mare parte în cele 7 victorii la rând ale alb-albaștrilor. Cu Koljic în primul 11, gruparea olteană a părut de neoprit. A fost, de altfel, cel mai bun start al Craiovei în istoria recentă.
Accidentarea teribilă suferită de atacant, în meciul cu Poli Iași, după intrarea cruntă a lui Mihalache, a necesitat intervenție chirurgicală. Conducătorii clubului au depus toate eforturile pentru ca perla din ofensivă să beneficieze de cele mai bune condiții de recuperare. Astfel încât oficialii CSU Craiova numără acum zilele până când cel supranumit Dragonul va reveni la antrenamente alături de coechipierii săi. Să fie pus la punct fizic pentru un nou duel de intensitate va mai necesita minim trei săptămâni. Astfel încât, este de așteptat ca Elvir Koljic să revină într-un meci oficial chiar în startul play-off-ului, atunci când va începe bătălia pentru titlu.
În mod categoric, revenirea atacantului de 25 de ani va cântări enorm în meciurile din play-off, având în vedere că internaționalul bosniac a demonstrat că este o veritabilă mașină de goluri în perioadele, ce-i drept scurte, în care nu a avut probleme medicale. Pentru înlocuirea lui Koljic a fost adus Mamut, tot un vârf masiv, de calibru, dar mutarea nu a fost cea mai inspirată întrucât atacantul adus din liga a doua croată a marcat o singură dată în 17 apariții în campionat. Drept urmare, ușor a fost trecut pe banca de rezerve, preferându-se o ofensivă condusă de Andrei Ivan, cel care pare să-și revină la forma de odinioară, marcând 3 goluri în ultimele 5 jocuri.

Politica