sâmbătă, septembrie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Italia redeschide pârtiile de schi din regiunile aflate în zone galbene

Pârtiile de schi de redeschid, parțial, în Italia. Comitetului tehnic științific și-a dat acordul pentru resorturile aflate în zonele galbene, dar nu și pentru cele considerate portocalii, din punct de vedere epidemiologic, potrivit b1.ro.

Turiștii se pot întoarce în stațiunilor de schi situate în zone galbene începând cu 15 februarie, conform unei decizii luate joi.

Pentru zonele care se vor redeschide, rămân în vigoare regulile de bază: măști, dezinfectare și distanțare. Vor exista un număr limitat de abonamente zilnice de schi care pot fi achiziționate. Operatorilor resorturilor vor trebui să se ocupe de înregistrarea persoanelor de contact Covid și să organizeze activitatea pe rute care să garanteze distanțarea, culoare separate de intrare și ieșire și încurajarea tuturor operațiunilor de vânzare sau rezervare online.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În timp ce capacitatea maximă a telescaunelelor va rămâne la 100% din capacitate, cu utilizarea obligatorie a unei măști, este posibil ca capacitatea maximă telecabinelor să fie redusă la 50%, atât în timpul urcării, cât și al coborârii, cu utilizarea obligatorie a unei măști.

Politica