vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 4 februarie 2021. Vărsătorii sunt sfătuiți să rezolve cât mai multe probleme

Berbec

Nativii zodiei Berbec ar cam trebui să îşi analizeze cu atenţie starea de sănătate, pe care au cam neglijat-o în ultima perioadă. Oboseala acumulată şi stresul susţinut de la locul de muncă încep să îşi arate efectele şi este foarte posibil ca planurile pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi să fii nevoit să le anulezi. Dacă te simți rău, mergi la medic cât mai curând posibil.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii pot avea un comportament foarte egoist, vor să stea departe de lume şi să facă doar ceea ce le face lor plăcere. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să fii mai diplomat cu cei dragi, ca să nu se simtă ofensaţi, pentru că nu le dai atenţie. Dacă simţi cu adevărat nevoia să ai timpul tău, fă-o cu tact. În plan profesional, succesul este mai aproape decât crezi. În general, joi, nu vei avea motive de supărare ori dezamăgire. Seara, o plimbare în aerul curat este binevenită.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni vor fi extrem de agitaţi în această zi de joi. Vei experimenta tot felul de emoții, care mai de care mai contradictorii. În plan profesional, s-ar putea ca astăzi să cunoști persoane care te pot ajuta în carieră. Dacă eşti într-o relaţie, pot să apară mici conflicte. Indicat ar fi să încerci să flirtezi cu altcineva pe la spatele partenerului, altfel vei avea parte de un scandal monstru. Reuşitele în această zi, pe toate planurile, depind doar de echilibrul tău emoţional.

Rac

De ce te forţezi să faci mai mult decât poţi duce acum? Sigur, te simţi în stare, dar nu vezi toate detaliile alea mici şi poţi ajunge la un volum de muncă foarte mare. Ar fi mult mai inteligent din partea ta să te concentrezi pe un singur proiect. Cum îl poţi termina cât mai bine? Să te implici în prea multe lucruri îţi va aduce doar frustrări şi te va extenua. Azi, cea mai bună soluţie este să alegi un drum şi să iei lucrurile încet.

Leu

Leii se simt introvertiţi azi. Nu vei fi prea interesat de conexiunea cu alţi oameni decât pe finalul zilei, când ai mai multă încredere în tine. Trebuie să te întrebi ce vrei de la relaţiile mai noi. Pentru a afla un răspuns, trebuie să te gândeşti bine. Nimeni nu îţi poate spune ce vrei. Dacă îi intrebi pe ceilalţi ce cred despre situaţia ta, nu va face altceva decât să te deruteze. Aşa că nu te mai obosi să faci asta.

Fecioară

Dacă vrei să începi orice fel de relaţie azi, fie că e de afaceri, de amiciţie sau romantică, trebuie să te asiguri că nu pui prea mare presiune pe tine. Tensiunea este contagioasă. Cu cât mai nervos eşti, cu atât de nervoasă va fi şi cealaltă persoană, iar asta numai bine nu are cum să fie pentru un proiect comun. Deci chiar dacă eşti nervos, încearcă să zâmbeşti cât de mult poţi.

Balanță

Balanțele au o zi aglomerată, dar vor face față cu brio tuturor task-urilor de peste zi. Distracția începe abia pe seară când veți primi o vizită neașteptată, dar care vă va face o mare bucurie. O persoană dragă vă va face o surpriză nesperat de frumoasă. Faceți planuri de weekend, în sfârșit vă încumetați să mergeți într-o scurtă escapadă de câteva zile alături de familie și câțiva prieteni.

Scorpion

Ziua bună se cunoaște încă de dimineață, fapt valabil mai ales, astăzi, în cazul nativilor scorpion. Matinali, dar plini de energie, veți depăși toate obstacolele. Nimic nu vă stă în cale, iar șefii se vor bucura să vadă cum toată această energie este direcționată către sarcinile de serviciu. Însă, aveți grijă să nu vă epuizați, săptămâna de lucru nu s-a încheiat încă și cu siguranță veți fi taxați dacă nu păstrați același ritm.

Săgetător

Iubirea bate la ușă, dar unii nativi nu prea sunt entuziasmați să-i deschidă. Aveți nevoie de curaj și trebuie să învățați să aveți din nou curaj în cei care își exprimă anumite sentimente față de voi. Este păcat să ratați șansa de a fif ericiți din cauza fricii. Poate ar trebui să discutați cu cineva, cu un specialist, despre aceste temeri și să încercați să găsiți răspunsuri și vindecare.

Capricorn

Capricornii care așteaptă cu nerăbdare un eveniment sau o întâlnire sunt sfătuiți să nu își facă planuri concrete, la punct și virgulă. Există un element de neprevăzut care poate interveni în orice moment și schimba complet atmosfera. Fii pregătit sufletește pentru orice posibilitate, astfel te vei putea adapta din mers. Seara ar putea aduce o veste bună din partea unui om drag.

Vărsător

Vărsătorii care traversează o perioada favorabilă, fie din punct de vedere financiar sau sentimental, sunt sfătuiți să rezolve cât mai multe probleme. Nu este timpul pentru relaxare și liniște, ci pentru a încheia capitole dificile. Astfel, vei reuși să îți asiguri un viitor în care nu vei fi apăsat de fantomele trecutului. Și îți vei mulțumi pentru deciziile luate acum.

Pești

Peștii sunt sfătuiți să nu se analizeze prea dur. Bunătatea de care dai dovadă în relația cu ceilalți trebuie să existe și atunci când faci bilanțul personal. Dacă nu te vei aprecia la adevărata valoare vei avea numai de suferit și chiar nu este cazul. Sunt toate șansele ca tu să fii o persoană mult mai capabilă și organizată decât îți imaginezi, doar că stilul adolescentin ce te caracterizează și momentele de visare ți-ar putea da impresia că ești imatur. 

Politica