Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Video/Hoții de aur de la mall, încătușați după mai bine de un an de la comiterea faptei

Publicat

pe

Hoții care, în vara lui 2019, au furat bijuterii de aur dintr-un magazin din mall-ul din Craiova, creând un prejudiciu de aproximativ de 475.000 de lei au fost încătușați.

Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din București, acuzat de furt calificat şi cel de-al doilea de 31 de ani, din Măgurele, judeţul Ilfov, acuzat de complicitate la furt calificat. Bărbatul din București a fost surprins atunci de paznicii de la mall, a aruncat bijuteriile și a fugit.

„Ieri, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova cu sprijinul lucrătorilor din cadrul D.G.P.M.B – Secția 13 Poliție și I.P.J. Ilfov – Poliţia Oraşului Măgurele şi suportul tehnic al lucrătorilor din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciul Criminalistic, au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor 2 bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.
Bărbaţii au fost depistaţi la domiciliu şi conduşi la sediul secţiei pentru cercetări.
Din cercetările efectuate, cei în cauză, în ziua de 13 iulie 2019, ar fi sustras cantitatea de 2,2 kg bijuterii din aur, din incinta unui magazin amplasat într-un centru comercial din Craiova, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 475.000 de lei, care fost recuperat de poliţişti și restituit persoanei vătămate.”-IPJ Dolj
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, iar azi vor fi prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.
„Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale și U.T.A.I. Craiova.” – IPJ Dolj

Continue Reading