vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Tânără, reținută după ce a încercat să scoată bani din contul altei persoane

O femeie în vârstă de 31 de ani, care a încercată să retragă bani din contul altei persoane, prezentând un act de identitate fals la casieria unei bănci din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinută de poliţişti pentru uz de fals şi fals privind identitatea.

Într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea se arată că, tânăra ar fi încercat să scoată 18.000 de lei din contul unei femeie de 41 de ani, în baza unui act de identitate fals în care erau prezentate datele de stare civilă ale deţinătoarei contului şi fotografia persoanei care ar fi vrut să sustragă banii.

„Din verificările efectuate poliţiştii au identificat o femeie de 31 de ani, din municipiu, care ar fi prezentat la o unitate bancară, o carte de identitate falsă ce conţinea fotografia ei şi datele de stare civilă ale unei femei de 41 de ani şi folosindu-se de aceasta ar fi încercat să retragă suma de 18.000 lei, ce se afla în contul deschis pe numele femeii de 41 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia a fost reţinută pentru uz de fals şi fals privind identitatea şi va fi prezentată vineri, pentru dispunerea de măsuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Politica