Conecteaza-te cu noi

Dolj

Hoții de la Poștă, prinși de Poliție

Publicat

pe

Bărbații care au spart Oficiul Poștal 4 din Craiova în octombrie anul trecut, au fost prinși de polițiști. Oamenii legii au constatat că aceștia au furat și dintr-un magazin și din casa unei femei. Unul dintre ei a fost reținut săptămâna trecută, celălalt, ieri.

„Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova cu sprijinul unor poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova și unei grupe S.A.S. Dolj, au efectuat în dimineaţa zilei de ieri o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 32 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea unor infracţiuni de furt calificat.
Cel în cauză a fost depistat la domiciliu şi condus la sediul secţiei pentru cercetări.
Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul împreună cu un alt bărbat faţă de care instanţa de judecată a dispus în cursul săptămânii trecute măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de furt şi tentativă la furt, ar fi comis 3 infracţiuni de furt calificat, respectiv în noaptea de 15/16 noiembrie 2020 din incinta Oficiului Poștal nr. 4 Rotonda, în perioada 20-23 noiembrie 2020 din locuința unei femei, de 56 de ani, din Craiova și în noaptea de 04/05 decembrie 2020 din incinta unui magazin din localitate, cauzând un prejudiciu total estimat la aproximativ 6500 de lei, care a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 45%.
În urma probatoriului administrat de poliţişti, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Ipj Dolj urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.”-IPJ Dolj

Continue Reading