Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Vâlcea. Doi bărbați au acuzat un bătrân că deține bani falși și i-au furat 7.500 de lei

Publicat

pe

Polițiștii din Vâlcea au depistat doi bărbați care ar fi sustras 7.550 de lei din locuința unui bătrân, după ce ar fi pătruns în casa lui prin uzurparea de calități oficiale și prezentând o insignă falsă.

Potrivit unui comunicat, la data de 20 ianuarie, Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de fiica unui bărbat, de 83 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, din locuința tatălui ei, ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

Din cercetările efectuate la fața locului a reieșit că doi bărbați s-ar fi recomandat a avea o calitate oficială și, sub pretextul că au informații că bătrânul deține bani falși, l-ar fi deposedat de bani.

În urma cercetărilor, s-a reușit depistarea, în localitatea Milcoiu, a unui autoturism în care se aflau doi bărbați, de 25, respectiv 43 de ani, din județul Cluj, bănuiți de comiterea faptei. La efectuarea controlului corporal și al autovehiculului, polițiștii au descoperit o insignă, pe care aceștia ar fi folosit-o pentru a se prezenta și 7.550 de lei.

Față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind cercetați pentru furt calificat și uzurparea de calități oficiale. Ei vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă.

foto: politiaromana.ro

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.