Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 7 ianuarie 2021. Leii trebuie să aibă grijă mai mare de sănătatea lor

Publicat

pe

Berbec

Aveți energie suficientă pentru a face noi planuri, chiar și în secret. Unele lucruri sunt mai bine să fie ținute departe de ochii curioșilor, cel puțin până încep să se realizeze și să prindă contur.

Taur

Nodul nord vă face să va doriți tot mai multe lucruri, fie că acestea sunt legate de călătorii sau de drumuri la distanță mică. Conexiunea cu divinitatea sau cererile voastre către univers se vor adeveri în perioada următoare.

Gemeni

Cariera este foarte importantă pentru voi în această perioadă, iar aici veți lua cele mai importante decizii. Important este că tot ce faceți să va aducă liniște și echilibru și în viață personală.

Rac

Imaginea voastră în fața celorlalți este foarte importantă, iar aici puneți accent și vreți să faceți niște schimbări și pe viitor. Aspectele vă susțin, numai că trebuie să nu fiți așa critici cu voi înșivă.

Leu

De anumite dorințe pe care le aveți legate de casă sau de o moștenire trebuie să va ocupați singur. Aspectele sănătății și cel al copiilor au nevoie de implicarea voastră.

Fecioară

Ai nevoie de răbdare și de dedicare pentru a finaliza niște lucruri pe care le-ai început deja. Nu intra în discuții care nu te caracterizează și ocupă-te de prioritățile tale.

Balanță

Unele semne vin de la divinitate tocmai pentru a vă ajuta să evoluați într-o direcție bună și în viitor. Sectorul comunicării și al muncii are nevoie de diplomația voastră caracteristică pentru a fi rezolvate niște probleme.

Scorpion

Nodul Sud va aduce o detașare legată de propria persoană, dar puneți accentul pe cei dragi și  pe dorințele acestora. Unele cheltuieli pot fi făcute tocmai pentru fericirea și confortul acestora.

Săgetător

Soarele și Venus vă susțin și  va ajută să vă exprimați și să va puneți în valoare în fața celorlalți. Anumite oportunități pot veni dacă le căutați și încercați să intrați în contact cu oamenii de care aveți nevoie.

Capricorn

Comunicarea, înțelepciunea, dar și partea voastră corectă și muncitoare va ajută să obțineți anumite rezultate favorabile. Sunteți mulțumiți de cum evoluează lucrurile, deși vă doriți să obțineți cumva și mai mult.

Vărsător

Sănătatea voastră trebuie îngrijită, deci nu ezitați să apelați la vitamine care să vă întărească imunitatea atunci când simțiți că e cazul. Contactul cu oamenii din jur este unul agreabil pentru că simțiți susținerea acestora.

Pești

Tindeți să fiți destul de critici, mai ales când vine vorba de persoanele de lângă voi sau cele cu care colaborați.  Important este să vă folosiți intuiția pentru a lua cele mai bune decizii.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.