Sală de sport, construită cu 2 milioane lei în Schela Cladovei

Date:

Municipalitatea severineană se pregătește să construiască o sală de sport la Școala Gimnazială nr. 5, din zona Schela Cladovei. Proiectul se ridică la aproape 2 milioane lei, iar banii vin din fonduri europene.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a anunțat că a semnat contractul de finanțare, din fonduri europene, pentru construcția acestei săli de sport.
„Proiectul, în valoare de 1.981.498,90 lei, finanțat prin Programul Operațional Regional, este o investiție importantă pentru cartierul Schela Cladovei. Anul acesta am amenajat un teren de sport în aer liber și un loc de joacă (foto), iar sala de sport completează posibilitatea elevilor să își desfășoare orele de educație fizică și atunci când vremea nu permite.
Sala de sport va avea un teren multifuncțional pentru diferite tipuri de activități: fotbal, handbal, gimnastică, astfel încât elevii să beneficieze de ore atractive într-un spațiu modern și atractiv”, a declarat primarul Marius Screciu.
El a mai susținut că și în următorii ani se vor face investiții în cartierul Schela Cladovei, „dezvoltarea zonei fiind o prioritate pentru primărie”.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

12 august – Ziua internațională a tineretului

Pe 12 august, în fiecare an, se sărbătorește Ziua...

Rădoi a calificat Craiova în play-off-ul Conference League!

CSU Craiova a câștigat meciul retur cu Zorya, scor...

12 august – Ziua mondială a elefantului

Ziua mondială a elefantului a fost creată în 2011...

Drumul Oaselor, în reabilitare

DJ 676 E - Drumul Oaselor, așa cum îl...