Care sunt telefoanele ce nu vor mai putea accesa aplicația WhatsApp în 2021!

Giganții de la Facebook schimbă regulile, astfel aplicația de mesagerie WhatsApp nu va mai fi compatibilă cu o serie de iPhone-uri și de smartphone-uri Android începând cu anul 2021 din cauza unor update-uri de soft.

WhatsApp nu va mai funcționa pe smartphone-urile care au un sistem de operare mai vechi de Android 4.0.3. Acest lucru înseamnă că nu va mai putea fi folosit pe modele precum HTC Desire, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr sau Samsung Galaxy S2. Anumite persoane vor putea să mai folosească aceste telefoane vechi dacă sistemele lor de operare au primit un patch sau un update. Însă dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci singura modalitate de folosire a WhatsApp este achiziția unui smartphone nou.

Toate iPhone-urile care nu suportă sistemul de operare iOS 9 nu vor mai putea rula WhatsApp. Acest lucru înseamnă modelele iPhone 4 și cele anterioare. Cei care dețin modele iPhone 4S, 5, 5S, 6 și 6S trebuie să facă update la sistemul de operare astfel încât să ajungă la iOS 9 sau la o versiune mai modernă pentru a putea folosi în continuare WhatsApp. Modelele iPhone 6, 6S, 6S Plus și prima generație de iPhone SE vor suporta iOS 14, cea mai nouă versiune a sistemului de operare, potrivit Entrepreneur.com, citat de libertatea.com.

Posesorii de telefoane Android trebuie să intre în meniul Settings, iar acolo să selecteze About System sau About Device pentru a afla care este versiunea sistemului lor de operare. În cazul utilizatorilor de iPhone trebuie accesat meniul Settings, iar de aici trebuie accesată opțiunea General, iar de acolo trebuie selectat Information. Aplicația WhatsApp este deținută de către Facebook. Sistemul de operare Android este realizat de Google, dar fiecare producător îl poate modifica așa cum dorește. Sistemul de operare iOS este realizat de către Apple, care produce și iPhone.

Populare

Recomandări

Copil de 12 ani, urmărit de polițiști. Era la volan

Un copil de 12 ani a dat de furcă...

Vâlcea. Braconieri, în flagrant la Obârșia Lotrului

Șapte persoane au fost duse la audieri după ce...

Gorj. A fugit de polițiști, dar nu a scăpat de închisoare

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din...

Doljul, tot cu oameni bătrâni și tot mai puțini

Doljul rămâne un județ îmbătrânit. Se nasc tot mai...