luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Papa Francisc schimbă foaia: Ce cadou neobișnuit vor primi angajații Vaticanului!

Papa Francisc a ales un cadou adaptat zilelor noastre pentru angajatii de la Vatican, de Craciun. Acestia nu vor mai primi, ca de obicei, panettone si sampanie, ci medicamente contra racelii.

Papa Francisc s-a hotarat ca ofere celor 4.000 de angajati ai Sfantului Scaun medicamente impotriva racelii pe baza de paracetamol. Fiecare – inclusiv muncitori, oficiali, administratori – va primi 5 cutii, in locul traditionalului pachet de Craciun, transmite Europa FM, conform ziare.com.

Gestul Suveranului Pontif demonstreaza grija pentru sanatatea celor din jur, dar si teama ca acestia se pot imbolnavi.Ideea ar fi fost primita cu simpatie si optimism de salariatii Vaticanului, dar si cu recunostinta. Finantele micului stat au scazut enorm din cauza pandemiei. Sunt de neimaginat sumele pierdute de Sf. Scaun odata cu inchiderea Muzeelor Vaticane. Cu toate acestea, Papa Franscisc a insistat sa nu dea oameni afara.Presa din Italia relateaza ca au inceput deja sa ajunga la Vatican primele cutii pentru neobisnuitul cadou.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica