vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu puternic într-o comună din Olt

O vilă din comuna olteană Crâmpoaia a fost cuprinsă de flăcări, azi-noapte, în urma unui incendiu care a izbucnit din cauza coșului de fum deteriorat sau neizolat corespunzător. Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit rapid pentru stingerea focului, acționând cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD, scrie olt-alert.ro.

La fața locului a intervenit și o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Crâmpoia.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul casei și la bunurile dintr-o camera de locuit, cu flacără și degajări mari de fum, cu posibilități de propagare la întreaga locuință. Localizarea rapidă a incendiului a redus semnificativ pagubele, fiind salvate șase camere de locuit, două băi, o bucătărie și bunurile din acestea, dar și 50 de metri pătrați din acoperișul casei. Intervenția a durat aproximativ două ore și jumătate” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pompierii prezenți la fața locului au precizat că, cel mai probabil, focul s-a aprins din cauza coșului de fum degradat sau neizolat în mod conform. ,,În urma incendiului au ars bunurile dintr-o cameră de locuit și aproximativ 150 de metri pătrați de acoperiș.”, a adăugat reprezentantul ISU Olt.

Andreea TIGOIANU

Politica