joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident mortal la Bengești Ciocadia. Doi oameni și-au pierdut viața

Doi oameni și-au pierdut viața într-un accident rutier produs pe raza localității Scoarța, satul Câmpu Mare. Potrivit oamenilor legii, impactul a avut loc după ce unul dintre șoferi a intrat pe contrasens. Ambii conducători auto au decedat, iar o fată de 19 ani, din comuna Scoarța a fost rănită.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un grav accident de circulație produs pe raza localității Scoarța, satul Câmpu Mare în care au fost implicate 2 autovehicule. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și două echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat 3 victime. Una dintre victime nu prezenta semne vitale. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, medicul sosit la fața locului a declarat decesul. Celelalte 2 victime au suferit leziuni multiple și au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgențe a spitalului din Tg-Jiu. Colegii polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier tragic“, a transmis inițial ISU Gorj.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru una dintre victimele transportate la spital. Potrivit adevarul.ro, cel de-al doilea șofer decedat era un om de afaceri, care deţinea mai multe magazine în Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din cercetările primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Tg Jiu, conducea un autoturism, din direcția Tg Jiu către Vâlcea, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Tg Cărbunești. În urma impactului dintre cele două autovehicule, a rezultat decesul celor doi șoferi și accidentarea unei tinere de 19 ani, din comuna Scoarța, care se afla un primul autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală și ucidere din culpă”, a anunțat ulterior IPJ Gorj.

Politica