Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Covid-19. Slatina și Caracal, în continuare în zona roșie

Publicat

pe

În timp ce în Slatina și Caracal există cea mai mare incidență a cazurilor de SARS-COV-2 din întregul județ din ultimele 14 zile, respectiv 4,49 și 3,02, mai mult de 20 de localități din Olt nu au înregistrat niciun caz pozitiv în această perioadă. Incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile în judeţul Olt este de 1,79 la mia de locuitori, în orașele Caracal și Slatina aplicându-se în continuare scneariul roșu al carantinării, conform Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU).

„Constatarea încadrării în limitele de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile şi stabilirea măsurilor aplicabile, se realizează, în maximum 48 ore de la atingerea acestora, de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Măsurile se aplică pentru o perioadă de 14 zile de la data adoptării hotărârii C.J.S.U. Olt şi se menţin chiar şi în situaţia în care incidenţa cumulată scade sub 3 cazuri la 1.000 de locuitori sau 1,5 cazuri la 1.000 de locuitori, după caz”, declară reprezentanții CJSU Olt. În ultimele 14 zile, incidența cazurilor de Covid-19 în mai multe comune și orașe din Olt s-a menținut între 0,24 – comuna Rusănești și 4,49 – în Slatina.

În același timp, 24 de alte comune și localități oltene nu au înregistrat nicio infectare. Acestea sunt: Cezieni, Cilieni, Dobretu, Dobrun, Fagetelu, Ghimpețeni, Gostavatu, Leleasca, Mihăești, N. Titulescu, Osica de Jos, Parscoveni, Priseaca, Radomirești, Sâmburești, Sârbii-Măgura, Scărișoara, Seaca, Șopârlița, Ștefan cel Mare, Topana, Tufeni, Vișina, și Vitomirești.

Andreea TIGOIANU

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.