marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 20 noiembrie 2020. Astrele anunță schimbări pozitive la nivel interior pentru Raci

Berbec

Vin vești bune legat de sfera profesională. Nu duci lipsă de oferte, ai de unde alege un loc de muncă pe placul tău. În dragoste sunt șanse mari să fii răsplătit cu un mic cadou sau o atenție. Partenerul de viață are grijă să te răsfețe.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ești cuprins de emoții și s-ar putea să răbufnești când te aștepți mai puțin. Fii înțelegător și răbdător cu cei din jur, nu este un moment bun să intri în discuții contradictorii sau în certuri care nu aduc nimic bun.

Gemeni

Este o zi interesantă, cu numeroase contacte care te vor mobiliza să oferi ce ai mai bun în ființa ta. Bineînțeles că vor exista și momente tensionate, dar acestea vor trece ca și cum n-ar fi fost.

Rac

Astrele anunță schimbări pozitive la nivel interior. Este o perioadă ideală pentru a te concentra mai mult pe tine. Fii mai deschis și încearcă lucruri noi, nu știi niciodată când descoperi o activitate care să te scoată din zona de confort.

Leu

Ia o pauză de la acele conversații și prietenii care te trag în jos. Renunță la superficialitate și petrece mai mult timp cu persoanele dragi din viața ta. Axează-te pe acele lucruri care îți aduc bucurie interioară.

Fecioară

Colegii de serviciu nu au deloc o impresie bună despre tine. Ești văzut ca un bufon care face mereu glume, nu ca un adversar pentru un loc de muncă mai bun. Ar fi timpul să iei atitudine, tu ești cel care are de câștigat.

Balanță

Ai parte de o zi care te poate ajuta să dai uitării, mai ușor, motivele de tristețe, ca să se facă lumină și în viața ta sentimentală, cea care te interesează cel mai mult.

Scorpion

Ai foarte multe idei adunate în agendă, trebuie doar să le mai șlefuiești puțin. Discută cu cineva în care ai încredere și vezi care sunt planurile care merită puse în aplicare. Profită de ocazia aceasta!

Săgetător

Nu te mai ascunde în spatele mulțimii și ieși în față. Fii mai sigur pe tine și lasă prima impresie să vorbească de la sine. Ești inteligent și vei reuși să le captezi atenția celor cu care intri în contact.

Capricorn

Astrele te îndeamnă să nu iei în serios acele cuvinte spuse la întâmplare. Nu pune la suflet tot ce ajunge la urechile tale. Alege numai acele comentarii care te avantajează și te propulsează în viitor.

Vărsător

Este o perioadă în care ambiția este pe primul plan. Nu scăpa din vedere obiectivele pe care le ai de atâta timp. Ai șansa să te remarci în viața personală, dar mai ales la locul de muncă.

Pești

Ai ceva probleme în viața de cuplu. Partenerul de viață îți reproșează unele lucruri, dar nu vrei să asculți. S-ar putea să ia în calcul despărțirea, lucru care nu îți este deloc pe plac.

Politica