vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O nouă donație pentru SJU Slatina: TMK-ARTROM vine în sprijin cu aparate de oxigen

TMK-ARTROM se alătură luptei împotriva virusului SARS-COV-2 și donează Spitalului Județean de Urgență Slatina aparate de oxigen, asta după ce zilele trecute ALRO a anunțat o altă donație semnificativă.

,,În ciuda tuturor greutăților cu care ne-am confruntat și ne confruntăm ca urmare a efectelor negative generate de virusul Covid-19, TMK-ARTROM, continuă să susțina și în această perioadă, acțiuni sociale care să ajute întreaga comunitate locală și nu numai. În aceste zile, am decis să participăm, alături de alte companii de pe platforma industrială, la acțiunea de donare de aparate generatoare de flux integrat de oxigen și tratament cu aerosoli către Spitalul Județean de Urgență Slatina, aparate atât de necesare pacienților care din nefericire trec prin situații mai dificile ca urmare a infectării cu acest virus și nu numai”, menționează reprezentanții companiei.

Aceștia anunță că vor fi în continuare alături de personalul medical și de pacienții internați, ale căror vieți sunt puse în pericol.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Sperăm ca aceste aparate vor ajuta cât mai mulți bolnavi aflați în situații mai dificile, dar, mai mult, ne dorim, ca fiecare dintre noi, prin eforturi comune, să reușim să limităm răspândirea virusului și să rămânem sănătoși”, au adăugat reprezentanții TMK-ARTROM.

Andreea TIGOIANU

Politica