vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comemorarea lui Balaci: trupa lui Rotaru, bătută acasă de o echipă comunală!

Alb-albaștrii au stricat momentul cinstirii memoriei lui Ilie Balaci, fiind învinși pe Oblemenco de Clinceni

Seria de victorii la rând se oprește la 7! CSU Craiova pierde în momente cheie. Sub comanda lui Cristiano Bergodi a ratat meciul cu titlul pe masă contra celor de la CFR Cluj, apoi a urmat catastrofa de la Tbilisi, acum eșecul rușinos cu Academica Clinceni, chiar în săptămâna în care se presupune că gruparea patronată de Mihai Rotaru ar fi trebuit să cinstească memoria Minunii Blonde.
Încă din start, Clinceni s-a aruncat spre poarta lui Pigliacelli și a ratat în secvențele de început o dublă ocazie imensă. Gazdele s-au întrecut și ele în ocazii irosite, Acka, Baiaram, Bălașa, Ivan fiind ratangii de serviciu. Între șansele irosite de olteni a picat golul ce avea să decidă soarta punctelor: marcat de Cascini, pe sub crampoanele lui Acka.
Pentru suporterii CSU aceste înfrângeri, sosite în momente absolut nepotrivite, sunt veritabile drame. Nu și pentru Cristiano Bergodi, care a spus după meci: „Nu știu ce s-a întâmplat. Ne-am creat o grămadă de ocazii, dar nu sunt dezamăgit. Ce am făcut pe teren nu mi-a displăcut, sincer. În prima repriză am ratat ocazii cu Baiaram, Ivan, și în a doua cu Ofosu, Tudorie.
S-a întâmplat, nu trebuie să facem o tragedie. Vom analiza meciul. Mai târziu sau mai devreme trebuia să pierdem un meci.
Am jucat împotriva unei echipe care se apără bine, nu a fost ușor. Chiar dacă nu am tras mult la poartă, ocazii am avut. Asta s-a întâmplat, mergem înainte fără să facem o tragedie.
Koljic pentru noi a fost o pierdere mare. Un jucător ca Elvir nu se găsește ușor. Am luat un jucător ca Mamut, care nu are relații de joc cu colegii săi. L-am introdus pe Tudorie, care de la Covid, nu s-a antrenat prea mult. Pierderea lui Koljic e mare, dar încercăm să sudăm relațiile de joc”.
În schimb, președintele Cârțu l-a înțepat pe antrenor: „Am fi vrut să vină mai târziu, dar dacă s-a întâmplat acum ce să facem. Poate ne trezim, să nu mai pierdem atâtea puncte, cum s-a întâmplat sezonul trecut. În sfârșit. Au fost multe situații în care puteam să echilibrăm, am avut ocazii, dar sperăm să o dregem. Să urmeze o serie de 6 victorii. Înfrângerea face parte din joc. Trebuie să o acceptăm. Am fost modești în multe momente ale jocului, dar asta intră în atribuțiile lui Cristiano Bergodi, el să explice.
În momentul în care pierzi mingea în zone periculoase, apoi te elimini. Exact cum a fost și golul. E un gol pe care-l primim într-o superioritate numerică, balonul la noi. Trebuie să te exprimi altfel. Eliminarea la 30 de metri de poarta adversă nu e același lucru cu eliminarea la 30 de metri de poarta noastră”.

CSU Craiova – Academica Clinceni 0-1
A marcat: Cascini 58.
CSU Craiova: Pigliacelli – Mitran (18 Vătăjelu), Bălaşa, Acka, Bancu – Bic (60 Căpăţână), Nistor, Cicâldău – Ivan (60 Ofosu), Baiaram, Mamut (60 Tudorie). Antrenor: Cristiano Bergodi. Rezerve: Marinescu – Papp, Mateiu, V. Constantin, Bărbuţ.
Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoş (88 Bilali), Dobrescu – Cebotaru, Cascini – Cordea, Morar (17 Chunchukov), Petrescu (88 Achim) – Rusescu (80 Dumitriu). Antrenor: Ilie Poenaru. Rezerve: Ureche – Chandarov, Andronic, Boiciuc, M. Şerban.
Arbitru: Marian Barbu. Asistenţi: Mihai Artene, Daniel Hulubei. Rezervă: Robert Avram.
Observatori: Ioan Bogdan, Cornel Fecioru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica