sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Începe reabilitarea sălilor de așteptare de la Maternitatea SJU Vâlcea și a cabinetelor de la Oncologie

După ce s-au ocupat de lucrările de modernizare pentru sălile de naștere de la maternitate, autoritățile județene din Vâlcea au anunțat că și-au îndreptat atenția către zonele care au nevoie urgentă de reparații.
Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, spune că parterul maternității reprezintă una dintre priorități și că, în scurt timp, acolo vor fi disponibile săli de așteptare, holuri și cabinete medicale reabilitate.
„La finalizarea lucrărilor de modernizare a sălilor de naștere de la maternitate, anunțam că vom continua să intervenim în zonele care aveau nevoie urgentă de reparații. Una dintre acestea este și parterul clădirii, unde se află ambulatoriul secției de oncologie. Am alocat sumele necesare și iată că demarăm lucrările. În scurt timp, vom avea aici sălile de așteptare, holul și cabinetele medicale reabilitate. Nu mai putem aștepta să se deschidă axele de finanțare pe fonduri europene, avem proiectul pregătit în acest sens, dar intervenim și facem aceste lucrări punctuale pentru că vreau, și mă voi ține de cuvânt, să avem, până în anul 2024, cele mai moderne spitale din regiune”, susține președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Politica