vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

35 de oameni înghesuiți într-un microbuz, descoperiți de polițiștii din Drăgășani

Polițiștii din Drăgășani au descoperit 35 de persaone înghesuite într-un microbuz cu 15 locuri. Se pare că vehiculul se deplasa pe DN 67 B, de la Drăgăşani spre comuna Verguleasa (jud. Olt) și era condus de un bărbat de 24 de ani, din județul Olt.
„Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Drăgășani, în timp ce desfășurau verificări cu privire la modul de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, au oprit pentru control pe DN 67 B, de la Drăgăşani spre comuna Verguleasa (jud. Olt) un microbuz condus de un bărbat de 24 de ani, din județul Olt. În urma verificării pasagerilor cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii au constatat că în microbuzul prevăzut cu locuri pentru 15 persoane se află 35 de persoane”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.
Șoferul nu este singurul vinovat pentru această situație. Persoanele ce au urcat în microbuz puteau conștientiza pericolul la care se supun. Nu doar în pandemie este periculos ca într-un vehicul să călătorească nu număr dublu sau mai mare de oameni decât cel recomandat. Conducătorul microbuzului a fost sancționat contravențional cu o amendă de 9.000 de lei, iar pasagerii au fost preluați de un alt microbuz.

Politica