joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal la Rapid după măcelul de la Severin! Iencsi, pe făraș?

Napoli poate să-l demită pe omologul Iencsi. Victoria categorică a craiovenilor clatină scaunul antrenorului giuleștean, care a oferit declarații halucinante la finalul meciului.
După meci, Adrian Iencsi a avut un discurs halucinant, spunând că echipa sa a controlat jocul, că rezultatul e neconcludent și că arbitrajul a înclinat balanța: „Felicit Craiova, dar consider că echipa mea a avut inițiativa, o posesie superioară. O fază fixă a făcut diferența. Au marcat dintr-o fază fixă și băieții mei au fost destul de bulversați. Am avut noi inițiativă, dar a venit și golul doi, mă bucur totuși că mereu am încercat să revenim. E greu să revii la 0-3 de la pauză și să mai ai inițiativă, dar băieții mei au avut, au avut ritm de joc. E dureros, e greu să mai vorbești despre alte lucruri după un astfel de rezultat. Scorul a fost influențat și de arbitri. Nu e normal, chiar dacă nu au fost greșeli foarte clare. Maniera nu a fost una corectă, rezultatul nu e unul concludent”.
Fost oficial în Giulești, Florin Manea a criticat actuala conducere a Rapidului la DigiSport Special: „Azi mi-a fost rușine. Nu avem niciun tampon, nimic. E Adi Iencsi și doi oameni din conducere. Unul din ei provine din avocat și altul dintr-o corporație. E greu să convingi pe cineva să vină, cu numele, iar altcineva să facă totul în spatele lui. Mi s-a întâmplat mie anul trecut. Deci în 2 ani, cât am stat eu la Rapid, s-au făcut 32 de transferuri… Eu am făcut 6. Restul, majoritatea patronul, antrenorul. Dar majoritatea le-a făcut patronul, vreo 14 sau 15. Eu m-am opus la foarte multe, dar am primit răspunsul: <<sunt banii mei, fac ce vreau cu ei>>. Gata, tată, fă ce vrei cu ei! Sunt ai tăi, dar după aia nu ne certa pe noi.
Acum eu sunt de vină, cu Pancu, că nu s-a promovat anul trecut. Anul ăsta cine o să mai fie de vină? Nu m-aș mai întoarce pentru nimic în lume pentru că nu poți să ai impact. M-a sunat Raț și m-a întrebat. Și i-am spus lui Raț: <<Răzvan, dacă îți dă putere de decizie, du-te>>. Nu zice nimeni să îți dea putere deplină. Și Berlusconi vrea câte unul, dar nu 20. Când te cobori la nivel tehnico-tactic, la nivel de conducere, e grav. Se vorbea de vârf fals, de 4-3-3. Singurul care putea face asta a murit de 6 ani. Se numea Nae Manea. Îi lua și le spunea: <<băi, stați cuminți, că nu vă pricepeți>>”.
Este plauzibil ca pentru înfrângerea drastică de la Severin să fie găsit un unic vinovat, antrenorul, care ar putea plăti cu postul.

Politica