joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sărbătoare la Severin: „Cine e pe primul loc, Știința e!”

Echipa lui Mititelu a umilit Rapidul și s-a distanțat la 4 puncte în fruntea clasamentului

A fost măcel la Severin. FCU Craiova a câștigat categoric, cu 5-0, derby-ul de tradiție, dar și de clasament cu Rapid București. Diallo a deschis spectacolul, Radu Negru, cu un șut de la distanță a dublat avantajul, iar Claudiu Bălan, în prelungirile primei reprize, cu un șut plasat de la marginea careului a stabilit scorul pauzei: 3-0. În partea a doua, Robert Răducanu și Claudiu Bălan au punctat pentru victoria mai mult decât concludentă a grupării oltene. În urma succesului, FCU Craiova s-a distanțat la patru puncte de Rapid, 17 față de 13. Cu 21 de goluri marcate, echipa lui Napoli are cea mai bună ofensivă din Liga a doua.

Napoli: „Avem posibilitatea de a câștiga multe meciuri”
La finalul partidei, Nicolo Napoli a spus: „Felicit băieții. Am făcut un meci foarte bun, am meritat această victorie. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar, per total, a fost un joc foarte bun. Băieții au meritat să câștige meciul cu Rapid. Nu mă interesează pe mine contestatarii. Eu sunt aici pentru a încerca să fac un lucru bun cu Craiova noastră. Încercăm să ajungem în Liga 1, unde este locul nostru. Toate meciurile sunt dificile. Încercăm să câștigăm toate jocurile, dar eu cred că băieții fac un joc foarte bun de la meci la meci. Astăzi s-a văzut foarte bine. Cred să avem o bună posibilitate de a câștiga multe meciuri în acest campionat”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Claudiu Bălan: „Nu mi-a trecut prin cap că o să fie această diferență”
După meci, tot la DigiSport, golgheterul Craiovei a spus: „M-am gândit că o să câștigăm, dar bineînțeles că nu mi-a trecut prin cap că o să fie această diferență de scor. Ne bucurăm pentru cele trei puncte. Rapidul, chiar dacă în seara asta i-am învins cu 5-0, este o echipă foarte bună, ne-au pus probleme pe început de joc. Le urez baftă și mă bucur că am reușit să câștigăm. Rapidul este o echipă bună și fotbalul românesc are nevoie de echipe ca Rapid și ca noi. Sunt foarte fericit pentru că reușesc să marchez. Obiectivul nostru este să promovăm și cu fiecare victorie suntem mai aproape de acest lucru”.
FCU Craiova va sta în etapa 8, iar în runda următoare va întâlni Petrolul Ploiești.

FCU Craiova – Rapid 5-0
Au marcat: Diallo 7, Negru 22, Bălan 45+2, 74, Răducanu 50
FCU Craiova: Rob. Popa – Paramatti (Raicea 66′), Gugu (cpt.), Diallo, Huyghebaert – Baeten (Pop 81′), Albu – R. Negru, Anghelina, Răducanu (Munteanu 66′, Ciolacu 81′) – Bălan (Compagno 81′). Antrenor: Nicolo Napoli.
Rapid: Tătaru – Voicu (cpt.), Crișan, Nastos, Goge – Benzar (Sefer 65′), Costin (Jorza 79′), Fica – Drăghiceanu (Dulca 65′), Bălan (Țîră 88′), Hlistei (Pop 79′). Antrenor: Adrian Iencsi

Politica