Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Un gorjean a incendiat casa unchiului său

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Plopșoru, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Polițiștii îl suspectează pe acesta pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.
„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul bărbatul ar fi pus foc, intenționat, unei anexe  gospodărești, ce aparținea unchiului său de 51 de ani, care locuiește pe raza aceleiași localități, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi. La faţa locului s-au prezentat două echipaje de pompieri, din cadrul ISU – Secţia Turceni, care au localizat şi lichidat incendiul”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.
În urma incendiului nu au existat victime omeneşti, ci doar pagube materiale, respectiv, o parte din acoperiș, 2 mc de lemne, o anexă gospodărească, precum și două camere de locuit, cu mobilierul și electrocasnicele aferente. Prejudiciul este în curs de estimare. Cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Târgu Jiu, față de el fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, după care a fost reintrodus în arestul I.P.J. Gorj.

Continue Reading