luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Salvaţi Copiii România: Unii dintre părinţi cred că şcoala online este o oportunitate, însă alţii se tem că elevii nu vor avea niciun viitor

O serie de părinți sunt mulţumiţi că copiii lor pot să aibă acces la tehnologie, că pot învăţa lucruri noi, să se folosească de tehnologia din casă pe timpul școlii online, spun psihologii de la organizaţia Salvaţi Copiii.

„Vorbind cu mulţi părinţi şi cadre didactice care la rândul lor sunt părinţi, am văzut că unii sunt optimişti, iar unii sunt pesimişti. Am întâlnit părinţi cu specializări în domeniul tehnic, IT-işti, care văd în toată povestea aceasta o oportunitate, copiii lor sunt mulţumiţi că pot să aibă acces la tehnologie, că pot învăţa lucruri noi, să se folosească de tehnologia din casă. Pe de altă parte, am întâlnit şi părinţi care sunt îngrijoraţi că copiii lor nu vor avea niciun viitor, o să îşi mai găsească un loc de muncă? Cum va fi pe viitor? O serie de părinţi şi câteva cadre didactice au atras atenţia că copiii au rămas în urmă, au pierdut nişte etape în perioada aceasta, nişte infor­maţii“, a declarat psiho­logul Mihai Avădanei de la  Sal­vaţi Copiii, în cadrul unei video­conferinţe.

spot_img
spot_img

Politica