vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident mortal in Podari

Un om a murit, iar alti trei au fost raniti intr-un accident rutier produs in aceasta seara in Podari.

ISU Dolj a intervenit cu un echipaj de descarcerare. La fata locului au fost trimise doua echipaje SMURD si o ambulanta.

În accident au fost implicate doua autoturisme.
„La fața locului s-au deplasat polițistii, care din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 33 de ani care conducea un autoturism pe DN 56, Radovan-Calafat, pe raza comunei Podari, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers față de un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, care era oprit pentru a vira la stânga pe DJ 561, intrând în coliziune cu acesta.
La fața locului au intervenit și două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Dolj, care au efectuat manevre de resuscitare a unei femei, pasajeră pe bancheta din spate, în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani, însă, din păcate, fără succes, fiind declarat decesul acesteia.
De asemenea, în urma accidentului, alte 3 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpa iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.” – IPJ Dolj
Potrivit Politiei, la spital au fost transportate o persoana din autoturismul condus de barbatul de 33 de ani și doua din autoturismul condus de barbatul de 62 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa foto: facebook/ Oltenia Info Trafic Tube

Politica