joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Candidatul PSD la Primăria Drăgotești, Lucian Vasile: Vom construi un dispensar medical modern

Lucian Vasile este candidatul PSD la Primăria comunei Drăgotești. A urmat cursurile Liceului Agricol Malu Mare, specializarea veterinar, apoi ale Facultății de Agronomie, specializarea Agricultură. De 30 de ani este tehnician veterinar în cadrul DSV Dolj în zona Drăgotești – Robănești, așa că se poate spune că este cu adevărat un om al locului și cunoaște foarte bine zona și locuitorii ei.
Candidatul social democrat este susținut de fostul primar al comunei Drăgotești și cunoaște toate demersurile ce trebuie urmate pentru a conduce această localitate spre o dezvoltare la nivel european.
„În privința candidaturii mele la funcția de primar al comunei Drăgotești aș vrea să încep prin a mulțumi fostului primar, Dumitru Dincă, pentru susținerea și încrederea pe care mi le acordă. Cunosc foarte bine evoluția comunei în cei 24 de ani în care a condus primăria și voi continua toate proiectele aflate în derulare, deoarece cred cu tărie că împreună vom continua să modernizăm comuna așa cum merită. În ultimii ani s-au făcut schimbări extrem de importante pentru comună: avem acum alimentare cu apă și canalizare, avem școli și grădinițe reabilitate, locuri de joacă pentru copii, drumuri asfaltate. Avem 22 de poduri peste râurile Teslui și Brâncoveanca, râuri dificil de traversat în perioadele în care plouă abundent”, a spus candidatul PSD la Primăria Drăgotești, Lucian Vasile.

Poduri peste râul Brâncoveanca și podețe consolidate
Programul de candidatură a lui Lucian Vasile vizează soluții clare pentru problemele locuitorilor din comuna doljeană Drăgotești. Unul dintre proiectele prioritare ale candidatului social democrat este construirea unui dispensar medical modern pentru ca oamenii să se poată trata la ei în comună.
„Proiectele mele, în calitate de candidat la primăria Drăgotești, sunt în toate domeniile importante pentru nivelul de trai al locuitorilor.
Avem în vedere domeniul medical, și de aceea vom construi un dispensar medical modern, care să asigure îngrijiri medicale de calitate, precum și servicii de urgență. Este foarte important ca oamenii să se poată trata și aici, la ei acasă.
Pentru siguranța și confortul stradal, vom moderniza sistemul de iluminat public, prin adăugarea altor 250 de stâlpi și vom moderniza drumurile de interes local pe o raza de încă 7 kilometri. Am vorbit mai devreme despre podurile construite de fostul primar și aș vrea să adaug faptul ca vom mai construi încă două poduri peste râul Brâncoveanca și că vom consolida șanțurile și podețele din satele comunei Drăgotești.
De asemenea, vom amenaja luciul de apă de circa 2 hectare, un proiect necesar și așteptat de locuitorii comunei.
Nu am uitat nici cultura. Avem două cămine culturale, pe care le vom moderniza și le vom dota corespunzător, astfel încât locuitorii din Drăgotești să aibă acces la spectacole organizate corespunzător, la activități culturale de care viața socială a comunei are nevoie”, a precizat Lucian Vasile.  

Vreau să continui relația apropiată pe care o am cu oamenii
„Consider că sunt omul potrivit pentru a duce mai departe aceste proiecte, am câștigat de-a lungul anilor respectul și încrederea oamenilor din cele șase sate ale comunei Drăgotești. În calitate de tehnician veterinar, am avut ocazia să îi cunosc pe toți locuitorii din zonă, să le aflu necazurile și bucuriile, să le fiu alături la nevoie și vreau să continui relația apropiată  pe care o am cu oamenii fiind, de data aceasta, în fruntea primăriei. Consider că așa pot face mai multe pentru comuna din care sunt mândru să fac parte”, a încheiat candidatul PSD Lucian Vasile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, executat de SC Inter Regional Management SRL, Jurnalul Olteniei, CUI Mandatar Financiar: 21200019

Politica