joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop marți, 22 septembrie 2020. Vești bune în dragoste pentru Pești

Berbec

Berbecii sunt tare norocoși! Au parte de oameni dragi care le oferă ajutorul lor necondiționat! Instinctul le spune că este mai importantă contribuția lor în lume decât propriile interese și plăceri, iar asta e o sursă inepuizabilă de satisfacție personală. Chiar dacă simt nevoia unui scop măreț, nu trebuie să se panicheze! Sigur va apărarea o oportunitate în zilele următoare!

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cine nu are un taur acasă nu are cum să înțeleagă! Nativii acestei zodii sunt foarte temperamentali, iar emoțiile resimțite pe plan sentimental sunt dintre cele mai puternice. Dacă au certuri cu partenerul, e bine să lase nervii deoparte și să gândească la rece! Cele mai bune decizii se iau după ce s-au liniștit apele.

Gemeni

Gemenii ar putea da peste persoane nu tocmai plăcute, așa că ar fi bine să fie fermi și să taie răul de la rădăcină. Nativii acestei zodii sunt persoane duale, care oscilează între dispoziții. Cel mai bun sfat este ca Gemenii să nu dea curs răutăților celor din jur. Dacă cineva vă atacă verbal, ignorați-i cu grație și educație. Așa veți câștiga respectul celor din jur.

Rac

Racule, vei primi o veste proastă azi, dar depinde cum gestionezi situația! Probabil te așteptai la asta, dar nu te da bătut! Chiar dacă ți se pare totul pierdut pe moment, ia-ți un timp să procesezi informația și vei găsi soluția acolo unde te așteptai mai puțin. Sunt destule lucruri pe care le poți face pentru a ușura vestea. Nu dramatiza. Adună-te și mergi mai departe. Nu lăsa asta să te doboare!

Leu

Vești bune pentru zodia Leu! Începi să te mai aduni puțin cu banii și s-ar putea să primești chiar o mărire la locul de muncă. Nu băga iar iama în cumpărături! Fii cumpătat cu finanțele și vei reuși să strângi o sumă frumoasă de bani! Mai ții minte vacanța aia din străinătate pe care voiai să o faci? Asta e șansa ta! Continuă să strângi bani la ciorap și vei fi foarte mândru de economiile pe care le vei face în câteva luni.

Fecioară

Fecioarele trebuie să depună un efort de grup azi. Dacă vrei rezultate, vei avea nevoie de ajutorul oamenilor care pot face asta. Colaborează cu ei, chiar dacă nu sunt persoanele tale preferate din lume. Nu uita, nu trebuie să fii prieten cu toată lumea la serviciu! Colegialitatea e pe primul loc. Arată că ești un bun profesionist și că poți lucra cu oricine, sub orice condiții. Fă asta și vei câștiga respectul echipei tale.

Balanță

Balanță dragă, acum este timpul oportun să te împaci cu acel cineva care te-a rănit acum puțin timp! Știu, ce ți-a spus ți-a lăsat un gust amar, dar regretă cu adevărat. Nativii acestei zodii nu sunt ranchiunoși și pot trece cu ușurință peste micile neplăceri. Cu toate astea, nu trebuie să permiți nimănui să te calce în picioare! Alege-ți oamenii dragi cu mare atenție! Însă, cine iartă, uită. Tu ești dovada vie a acestei zicale.

Scorpion

Ești însărcinat să urmărești progresul unui coleg pe care îl simpatizezi. Ești mândru să vezi cât de bine se descurcă și îl susții cu toate puterile tale! Însă, ai grijă să nu uiți de propriile tale proiecte. S-ar putea să nu le mai acorzi atenția cuvenită. Pune pe altcineva să îți verifice munca. Așa, îl vei face și pe respectivul să se simtă util și, cu ocazia asta, te va lăuda celorlalți din echipă.

Săgetător

Ai așteptat o oportunitate pentru mult timp și acum se întâmplă, în sfârșit! Nu uita, nu lăsa pe alții să vadă cât ești de fericit! Ai oameni invidioși în jurul tău și tocmai de asta trebuie să te ferești! Răbdarea ta va da roade! Nu te grăbi, ia-ți puțin timp pentru a te gândi ce vei face mai departe, dar bucură-te de reușită!

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn tind să aibă mari așteptări de la persoanele apropiate. Nu te entuziasma foarte tare, pentru că e posibil ca o promisiune care ți-a fost făcută să nu poată fi îndeplinită. Încearcă să treci rapid peste acest episod, lucrurile nu sunt atât de rele cum par. Stai liniștit, vei primi vești bune în curând. Apropo, primești o ofertă pe plan profesional de la cineva cu care n-ai mai vorbit demult.

Vărsător

Unii Vărsători riscă să își asume ceva ce nu ar trebui. Cineva cunoscut vrea ceva de la tine și asta îți strică ziua. Sfatul astrelor pentru tine este să eviți să te implici în situații ciudate. Nu face promisiuni pe care nu le vei onora. Cu dragostea nu stai atât de rău. Este foarte posibil să întâlnești o persoană specială cu care să vrei să începi o nouă poveste de iubire. Nu rata ocazia asta! Fă tu primul pas și vei vedea că totul va fi bine. Poate fi dragostea vieții tale.

Pești

Pentru nativul din zodia Pești, asta este o zi fără evenimente speciale. După serviciu, poți lenevi acasă, te uiti la un serial pe Netflix sau ieși cu prietenii în oraș. Nu uita să te bucuri de micile plăceri în viață. Prea multă agitație strică, iar problemele nu se vor rezolva dacă ești tot timpul stresat. Pe plan amoros, fii atent, se anunță clipe interesante. Poate apărea cineva nou la orizont, așa că mai bine te pregătești!

Politica