sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipa lui Mititelu zburdă în Liga a doua: FCU Craiova, lider!

Italianul Nicolo Napoli a explicat după victoria de la Târgu Jiu de ce ar trebui să împartă stadionul cu CSU.

Galop de sănătate pentru craioveni în derby-ul cu Viitorul Pandurii. Vali Munteanu a deschis scorul în minutul 9, Șerbănescu a egalat pe contra-atac, iar lovitura de cap a lui Claudiu Bălan, din prelungiri, a stabilit scorul primei reprize. Scenariu identic și în actul secund, dubla lui Raicea fiind separată de golul aceluiași Șerbănescu, tot pe contra-atac. S-a încheiat 4-2 pentru FCU Craiova, care are 10 puncte în clasament, ocupând prima poziție.
Antrenorul Napoli a comentat la final: „A fost un meci foarte bun făcut de băieți. Am stat bine în teren, am avut multe șanse de gol. Sunt mulțumit de cum am jucat și cred că e o victorie meritată. Băieții au făcut un meci bun. Înscriem multe goluri, am făcut un lot foarte bun, asta pentru că eforturile financiare au fost foarte mari aici. Noi luăm fiecare meci, dăm sută la sută la fiecare meci. Astăzi așa am făcut și vedem ce rezultat s-a înregistrat. Sunt fericit pentru băieți.
Am făcut o pregătire fizică bună și sunt mulțumit de lotul de acum. Vedem dacă mai vine cineva. Poate mai vine un atacant. Campionatul e lung, iar cele trei puncte de azi sunt meritate. Avem un drum lung până la final și trebuie să terminăm în primele locuri. Încercăm meci de meci să câștigăm. Nu suntem principalii favoriți la promovare. Noi vom încerca să terminăm cât mai sus”.
Tehnicianul italian își dorește ca echipa să revină în Bănie: „Sperăm ca în octombrie, noiembrie să jucăm pe «Oblemenco», acasă la noi, la Craiova. Încercăm să facem asta. Sunt multe echipe care joacă pe același stadion. Genoa și Sampdoria, Inter și Milan, multă lume joacă pe același stadion. Avem nevoie și de suporteri. Fotbalul fără suporteri nu e fotbal”.

Politica