vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Fără dosar cu șină! Continuăm ce am început”

USR PLUS a organizat o acțiune tip manifest în fața Primăriei Craiova și a Consiliului Județean Dolj pentru a întări percepția publică privitoare la birocrația excesivă din administrație.

„Acțiunea este intitulată „Fără dosar cu șină! Continuăm ce am început”. Inițiativele din trecut ale USR PLUS, ale lui Dacian Cioloș cu privire la eliminarea ștampilei, cu privire la comisia de tăiat hârtii, au dat rezultate și trebuie continuate. Nu ne trebuie în administrație dosar cu șină. Încercăm in felul acesta să aducem Craiova către normalitate. Normalitate înseamnă să nu stai la cozi inutile, sa nu ți se ceară dosar cu șină. Nu vrem să se mai pună presiuni pe angajați, nu mai vrem angajări pe recomandari de la partid. Nu ne dorim ca în continuare cetățenii să vină cu frică la Primăria Municipiului Craiova. Ne dorim într-adevăr să schimbăm administrația din Craiova. USR PLUS va face posibil acest lucru. Veniți la vot pe 27 septembrie!”, a declarat avocatul Lucian Sauleanu, candidatul USR PLUS la functia de primar al municipiului Craiova.

Conform unui comunicat de presa al formatiunii politice, la acțiune au fost prezenți candidații USR PLUS pentru alegerile locale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ca simpli cetățeni, ne confruntăm zi de zi cu această cutumă moștenită din comunism și pierdem zeci de ore pe an din cauza lipsei de respect pentru cetățean.

Ca politicieni, avem în spate inițiative concrete privind procesul de debirocratizare, începute în vremea Guvernului Dacian Cioloș („Comisia de tăiat hârtii în administrație”) și continuate prin parlamentarii USR (eliminarea ștampilei în administrație – proiect al senatorului Cristian Ghica).

Dorim să continuăm reforma administrativă a statului și la nivel local. Alianța USR PLUS reprezintă vocea și acțiunea cetățenilor de rând care au intrat în politică pentru a se asigura că lucrurile chiar se schimbă.

Simplificarea procedurilor administrative sunt un semn de respect și de grijă față de timpul și confortul oamenilor, în timp ce transparența din administrație este garanția eliminării corupției din sistemul public de stat. Amândouă se pot realiza prin digitalizare.” – se arata intr-un comunicat de presa al USR PLUS

Politica