joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 13 septembrie 2020. Gemenii au noroc în dragoste

BERBEC

Pentru a nu te implica în nicio drama de care chiar nu ai nevoie, ar fi bine să stai potolit și să nu te lași provocat de cei din jurul tău.

TAUR

Policlinica Buna Vestire Craiova

Îți este din ce în ce mai greu să te concentrezi la ceea ce ai de făcut, iar asta din cauza oboselii. Încearcă să găsești timp ca să te mai relaxezi puțin, nu totul este despre muncă.

GEMENI

Ai o stare de spirit excelentă iar asta se datorează persoanei iubite, care te va surprinde plăcut, așa cum nici prin cap nu-ți trece. Bucură-te din plin de ziua aceasta.

RAC

Finalul de săptămână ți-l petreci într-un mod relaxant, alături de persoană iubită, astfel că nu o să simți cum trec orele și cum deja s-a făcut luni și o iei de la capăt.

LEU

Cu ajutorul cuvintelor bine alese, demonstrezi unei persoane apropiate cât de mul îți pasă de ea, iar asta îți aduce numai beneficii.

FECIOARĂ

Ești confuz din cauza unei probleme care nu-ți dă pace și simți că n-o să reușești niciodată s-o scoți la capăt. Nu dispera, cu puțină răbdare totul se va rezolva de la sine.

BALANŢĂ

Ai o energie debordantă și reușești să-i molipsești și pe cei din jurul tău. Starea aceasta o să-ți rămână preț de câteva zile, spre fericirea celor din jurul tău.

SCORPION

O să fie câteva momente de tensiune astăzi, însă nu trebuie să te agiți, fiindcă o să provoci mai mult rând. Calmul este cheia rezolvării tuturor problemelor.

SĂGETĂTOR

Încerci să rezolvi mai multe sarcini deodată, iar asta mai rău te va incurca. Ia lucrurile pe rând și încearcă să le rezolvi treptat, o să vezi că totul o să fie bine.

CAPRICORN

Ești apreciat de toți cei din jurul tău, fiind considerat un model de cei mai în vârstă, iar asta îți va duce o mare satisfacție, așa cum nici nu visai.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă în ultimul timp nu ți-a mers prea bine pe plan profesional, iată că situația urmează să se schimbe. Prin urmare, o să primești și mai mulți bani, fiindcă meriți, după tot efortul depus.

PEŞTI

Ți se oferă șansa spre o nouă iubire, însă ești în dubii și nu știi ce să faci. Cel mai bine este să-ți asculți inima, este posibil să ai parte de o surpriză plăcută.

Politica