vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova poate reintra azi în lupta pentru titlu!

Oltenii au o săptămână de foc, cu meciuri împotriva celor de la Botoșani și CFR Cluj, ce-i pot aduce la un punct de lider

FCSB s-a împiedicat de Gaz Metan Mediaș și a ieșit din lupta pentru coroana de campioană. CSU Craiova, chiar dacă e la 7 lungimi de liderul CFR Cluj, poate recupera în această săptămână ecartul. Astăzi, de la ora 20:00, alb-albaștrii vor juca pe Oblemenco restanța cu FC Botoșani. O victorie îi poate aduce mai aproape de liderii din Gruia.

CSU are toate atuurile înaintea jocului cu moldovenii, ce ar fi trebuit să se joace în prima rundă de la reluare, însă medicul Botoșaniului a fost descoperit cu Covid-19, iar meciul a fost amânat pentru astăzi. Bergodi a debutat cu un succes pe banca juveților, 2-1 cu Astra. În ciuda faptului că a fost obținut cu forcepsul, în secundele de final ale întâlnirii, acesta dă încredere antrenorului și moral echipierilor. Mai mult, la revenirea pe gazon, Koljic și-a redescoperit pofta de gol, dubla sa fiind decisivă în stabilirea punctelor.
De partea cealaltă, botoșănenii vor străbate a doua oară drumul lung spre capitala Olteniei. O vor face cu capetele plecate, după ce au pornit sezonul cu un eșec acasă: 0-2 în fața liderului CFR Cluj, meci în care nu au mișcat în front. Mai mult, au o zi în minus de pregătire față de craioveni.
Așadar, forma, moralul, terenul propriu, chiar și în absența fanilor, durata de pregătire a meciului, însemnătatea punctelor puse în joc, toate acestea sunt atuuri ale Craiovei în bătălia cu Botoșani. Trei puncte astăzi sunt vitale pentru Craiova spre a rămâne în plasa CFR Cluj, pe care o va înfrunta duminică, în meci direct, în Gruia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Clasament
1. CFR Cluj 4 3 1 0 5-1 36
2. CSU Craiova 3 2 0 1 5-6 29
3. FCSB 4 1 2 1 8-6 27
4. Gaz Metan Mediaș 4 0 3 1 3-4 25
5. Astra Giurgiu 4 1 1 2 3-4 25
6. FC Botoșani 3 0 1 2 2-5 24

Politica